Espel-Online Espel Online

Espel Online wordt vernieuwd.... Welkom !

Het laatste nieuws kun je volgen op Facebook >>

Het laatste nieuws kun je hiernaast volgen op Facebook
Of ga naar facebook voor alle berichten >>

Vernieuwen ? uhhh ja, maar hoe dat weten we zelf nog niet zo goed....

Medio 2003 is de website van Espel online gegaan. Dat is nu ca. 20 jaar geleden.

Het 'laatste nieuws' op de website trok steeds meer bezoekers en we hebben tot nu toe ca. 3900 nieuwsberichten online gezet.

De eerste jaren werd het nieuws door Judith gedaan en na haar overlijden heeft Kitty die taak op zich genomen, tot op de dag van vandaag.
Fokke maakte jarenlang de foto's bij het nieuws en nu doet Chantal dat.
Ealze bewerkte en plaatste de aangeleverde foto's bij het nieuws en deed het technische deel van de website, het 'code kloppen'.

En steeds waren er plannen de website eens te vernieuwen want die was toch flink in de jaren gekomen en echt niet meer van deze tijd. Goede voornemens, dat wel.... maar het moet allemaal in de vrije tijd gebeuren.... en.... en... en het kwam er gewoon niet van.

Inmiddels is de situatie zo dat Ealze zó 'stokoud' geworden is dat hij eigenlijk maar eens wil stoppen. Tijd voor nieuwe en frisse ideeën !

En dat is dan ook precies waarom we niet precies weten hoe deze toekomstige website eruit moet gaan zien. Om een begin te maken, eerst maar eens een nieuw opzetje gemaakt, kan gerust ook anders.
In elk geval zul je het laatste nieuws voortaan uitsluitend op Facebook vinden. Daar is de interactie met nieuwsberichten veel eenvoudiger.

Maar hoe dan verder ? Mogelijkheden zijn er natuurlijk genoeg. We vragen je mee te denken en we zoeken dus een vervanger voor Ealze..... die natuurlijk eeuwig beschikbaar blijft voor de kleine probleempjes.

We horen graag van je,
Redactie Espel Online

UP

© copyright | disclaimer